Om oss

PAXON er et uavhengig selskap som har spesialisert seg på å bistå kunder med prosjektledelse og annen rådgivning innen prosjektadministrasjon. Selskapet har ansatte med lang og allsidig erfaring innenfor bygg og anlegg hvor vi har representert og ivaretatt byggherrens interesser i store og mindre prosjekter.
Paxonfamilien har store ambisjoner for fremtiden og vil etablere datterselskaper innen de ulike fagområdene som er beskrevet her.

Paxon AS er morsselskapet i konsernet og vi består i dag av to operative selskaper, Paxon Haugesund AS og Paxon Stavanger AS, hvor begge ble etablert i oktober 2019.

John Audun Antonsen har 26 års erfaring innen salg og ledelse og har de siste 16 årene erfaring fra bransjen, særlig innen prosjektutvikling og prosjektledelse.
De siste 7 årene før han startet Paxon, var han daglig leder og eier i Novaform Haugesund som han startet fra scratch.

Geir Åge Miljeteig har over 20 års erfaring fra bransjen og har vært avdelingsleder i Novaform Haugesund AS før han ble med og startet opp Paxon AS. Har også bakgrunn fra Vassbakk & Stol AS som stikningsingeniør m.m.

Ole Petter Valle  er sivilingeniør med 27 års erfaring fra bransjen og har tidligere ledet Pyramide AS, Sweco PA Stavanger og Metier OEC region vest – alle selskaper innen prosjektadministrasjon i Stavanger.

 

Navnet

Vårt navn er spydspissen i all vår kommunikasjon. Gjennom en prosess i firmaets oppstart, kom vi frem til navnet PAXON. Det er lett og kort å huske, men betydningen er ikke tilfeldig. Så hva står det for?

Akkurat det man ønsker seg som kunde, i forbindelse med større eller mindre prosjekter.

JOHN A. ANTONSEN
Daglig leder Paxon AS
MIRIAM EIDE
Daglig leder Haugesund
OLE PETTER VALLE
Daglig leder Stavanger