Om oss

PAXON er et uavhengig selskap som har spesialisert seg på å bistå kunder med prosjektledelse og annen rådgivning innen prosjektadministrasjon. Selskapet har ansatte med lang og allsidig erfaring innenfor bygg og anlegg hvor vi har representert og ivaretatt byggherrens interesser i store og mindre prosjekter.
Paxonfamilien har store ambisjoner for fremtiden og vil etablere datterselskaper innen de ulike fagområdene som er beskrevet her.  

Ledelsen

Paxon AS er morsselskapet i konsernet og vi består i dag av to operative selskaper, Paxon Haugesund AS og Paxon Stavanger AS, hvor begge ble etablert i oktober 2019.

Daglig leder Paxon AS:
John Audun Antonsen har 26 års erfaring innen salg og ledelse og har de siste 16 årene erfaring fra bransjen, særlig innen prosjektutvikling og prosjektledelse.
De siste 7 årene før han startet Paxon, var han daglig leder og eier i Novaform Haugesund som han startet fra scratch.

Daglig leder Paxon Haugesund AS:
Geir Åge Miljeteig har over 20 års erfaring fra bransjen og har vært avdelingsleder i Novaform Haugesund AS før han ble med og startet opp Paxon AS. Har også bakgrunn fra Vassbakk & Stol AS som stikningsingeniør m.m.

Daglig leder Paxon Stavanger AS:
Ole Petter Valle  er sivilingeniør med 27 års erfaring fra bransjen og har tidligere ledet Pyramide AS, Sweco PA Stavanger og Metier OEC region vest – alle selskaper innen prosjektadministrasjon i Stavanger.

 

Navnet

Vårt navn er spydspissen i all vår kommunikasjon. Gjennom en prosess i firmaets oppstart, kom vi frem til navnet PAXON. Det er lett og kort å huske, men betydningen er ikke tilfeldig. Så hva står det for?

Akkurat det man ønsker seg som kunde, i forbindelse med større eller mindre prosjekter.

JOHN A. ANTONSEN
Daglig leder Paxon AS
GEIR ÅGE MILJETEIG
Daglig leder Haugesund
OLE PETTER VALLE
Daglig leder

Kontakt

Vi er et konsulentselskap som bistår kunder med prosjektledelse og annen rådgiving innen prosjektadministrasjon for bygg- og anleggsbransjen.