Våre fagområder

Vi besitter verdifull kompetanse og lang erfaring innen flere områder for bygg- og anleggsbransjen – både i privat og offentlig næring.

>MARINE

Paxon har ledende erfaring innenfor havbruksnæringen i Norge når det gjelder etablering av oppdrettsanlegg til havs og på land. Vi kan vise til utførte oppdrag med meget gode referanser. Våre ansatte har både god kompetanse med etablering og drift av oppdrettsanlegg.

>DIGITAL

Paxon Digital er et design- og digitalbyrå som tilbyr en rekke tjenester innen design, digitale løsninger, markedsføring og kommunikasjon, samt spesialiserte produkter for bygg- og anleggsbransjen. Gjennom tjenester som merkevarebygging, webdesign, grafisk design, digital markedsføring, innholdsproduksjon og mer, hjelper vi bedrifter med å styrke sin digitale tilstedeværelse, øke synligheten og nå ut til sine målgrupper på nettet.

>ENERGI

Paxon er opptatt av miljø og har sterk interesse for fornybar energi.  Vi tilbyr vår kompetanse innenfor områdene havvind, vindmøller og biobrensel.

>INDUSTRI

Paxon har flere ressurser med kompetanse innenfor industrien, særlig olje og gass. Vi tilbyr prosjektledere og prosjektingeniører til dine prosjekt.

>EIENDOM

Paxon driver med utvikling av eiendom for sine kunder. Vi har kompetanse på alt fra planprogram, regulering, salg og gjennomføring.